Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapФото група „Чкрап!“ - Тетово * ФОТОГРАФИИ 2013


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...
За сите што бевте на отворањето на изложбата, а уште повеќе за Вас што не бевте, еве еден грст фотографии, за Ваше уживање и наша документација.
Фотографиите ги снимија фотографи од Фото група „Чкрап!“ и од „Фототкино клуб Битола“ од Битола.
Им благодариме на сите што дојдоа на отворањето на изложбата, која беше јубилејна - 10 години „Чкрап!“, а беше отворена во пресрет на големиот празник - 11 октомври - Денот на востанието на македонскиот народ против фашистичката окупација.
Голема благодарност до НУ Музеј на тетовскиот крај - Тетово за отстапениот простор за изложбата како и до Кафе барот „Медисон“ од Тетово кој се погрижи за освежување на посетителите......Еве уште...фотографии што ги снимија нашите пријатели од Битола.Александар Кондев стана почесен член на „Чкрап!“, Давор Спасоски се стекна со звање фотограф II класа, а Александра Новеска се стекна со звање фотограф III класа...

Ах, да. И локалните медиуми го забележаа настанот.


© Chkrap!*20130 Responses to “Фото група „Чкрап!“ - Тетово * ФОТОГРАФИИ 2013”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!