Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapЖИВОТ ВО КУТИЈА во БЕЛГРАД

0 commentsНа 4 март 2011 година во Галеријата Артгет во Културниот центар на Белград беше отворена изложбата на фотографии ЖИВОТ ВО КУТИЈА на фотографот Драги Неделчевски, по избор на професор Ѓорѓе Одановиќ од Белград. Изложбата ќе биде отворена до 18 март 2011 година.

Еве еден краток фото-репорт од подготовките и отворањето на изложбата.
Галеријата Артгет


Славољуб Ќириќ- Ќиро во акција


Проф. Ѓорѓе Одановиќ и Гордана Каљаловиќ


Драги Неделчевски


Милица Станковиќ-Ѓорѓевиќ, Ѓорѓе Одановиќ и Драги Неделчевски на отворањето на изложбата


Дел од присутната публика


Авторот во разговор со посетителите


Фотографите Божана Маринчек и Ѓорѓе Одановиќ


Весна Даниловиќ - помошник директор за програма на Центарот во разговор со Маријана Арсиќ


За реализација на изложбата се погрижија Милица, Весна, Маријана, Ќиро, Љубица, Драган, Дејан и други од Културниот центар на Белград.

© Chkrap! * 2010


За нас

Последни постови

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!