Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapДраги Недeлчевски во dobrivesti.mk

links to this post 0 comments
Драги Неделчевски од Фото групата „Чкрап!“, стана дел од една прекрасна дружина, која во ова време-невреме, има желба некои убави работи во ова време-невреме да сподели со посетителите на www.dobrivesti.mk. Браво за Васко Марковски за дадената шанса. Секој петок претставување на еден мајстор на фотографијата, а секој понеделник по една фотографија со по неколку редови размислувања за овој феномен (феноменот на фотографијата.)Повеќе тука.

© Chkrap!*2013

Драги наши, ова е новост на наштата страница, а се надеваме дека ќе стане убава традиција. Галерија на дел од „најуспешните“ фотографии на членови на фото клубовите од Република Македонија, од годината што измина. Затоа што е новина, можеби и лесно ќе се наоѓаат маани, но да се обидеме да ги видиме убавите страни на истото. За нашата фотографска сцена можат да се слушнат разни замерки, основани и неосновани критики. Предлагаме да ги заборавиме за момент. Веруваме дека, кога вака се поставени фотографиите, на едно место, се добива и една поинаква, посериозна слика за нашата авторска сцена. Веруваме дека значаен дел од прикажаното ќе ве изненади, поттикне, заскокотка…

Интересна новина на сајтот на Фото сојуз на Македонија. Галерија на објавените и наградени (на некој начин и вреднуваните фотографии од минатат година)на фотографите од цела Македонија. Ревијален настап. Екстракт. Уживајте! Повеќе тука!

© Chkrap!*2013


До сите пријатели на „Чкрап!“...

links to this post 0 comments© Chkrap!*2013


За нас

Последни постови

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!