Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapCreative Exchange - Foto konkurs

links to this post 0 comments

CX ФотографијаЧетвртиот Creative Exchange настан е на тема фотографија. Се потрудивме да најдеме говорници со различни сензибилитети кои на свој начин ќе ни ја претстават нивната авантура со фотографијата. Исто така програмата ја збогативме со уште неколку нови активности кои може да ги видите во агендата подолу.

Локација: Кинотека на Македонија
Датум: 25.11.2012Фото конкурс

Испратете свои фотографии (максимум 5) и бидете дел од Creative Exchange хуманитарната изложба на фотографии. Фотографиите на изложбата ќе може да се купат и сите собрани средства се донираат на специјалното училиште „Златан Сремец“ и обезбедување на ликовна опрема.

Изборот на фотографии ќе биде направен во соработка со уредничкиот тим на познатитот сајт за фотографија 500px. Вкупниот број на одбрани фотографии ќе биде од дваесет до триесет.

Одбраните автори ќе добијат шестмесечно 500px Awesome членство.

Повеќе за конкурсот и правилата за учество, тука.


© Chkrap! * 2012На 10 ноември 2012 во МСУ се одржа жирирањето за ФОТОМЕДИА 2012.
Жирито во состав: Боро Рудиќ, Давид Брусњак и Драгослав Мирковиќ од пристигнатите 722 за изложбата одбраа 192. За резултатите од жирирањето види тука.

Еве мал фото репорт.

Сакате уште? Еве!

Изложбата на фотографии - ФОТОМЕДИА 2012 ќе биде отворена на 8 декември 2012 година во 20.00 часот во галеријата во Мала Станица во Скопје. Повелете!

© Chkrap! * 2012


Миладин Чолаковиќ - Фотографии

links to this post 0 comments
Драги пријатели,

Ќе ми биде големо задоволство да присуствувате на промоцијата на мојата фотомонографија и на отворањето на изложбата на фотографии „Пат“ во сабота, 3. ноември во 19 часот, во Кинотеката на Македонија (ул.„Никола Русински“ бр.1)

Миладин Чолаковић


За нас

Последни постови

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!