Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - Chkrap3-та меѓународна изложба на уметничка фотографија Фото Фокус 2013


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...


Фото кино клуб Козјак Ве поканува на свеченото отворање на 3-та меѓународна изложба на уметничка фотографија Фото Фокус 2013 кој ќе се одржи на 11ти јули 2013 во 20 часот во Центар за култура Трајко Прокопиев во град Куманово, Македонија. Cвеченото отворање, исто така, ќе се пренесува во живо преку нашата вебстраница.


© Chkrap!*2013

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “3-та меѓународна изложба на уметничка фотографија Фото Фокус 2013”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!