Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapOMNIA - Залудно е

0 commentsOMNIA - Залудно е

Наташа Михајлова - вокал, клавијатури
Дамир Пух - гитара, VST инструменти

Музика, текст, аранжман: OMNIA
Продукција: OMNIA
Студио: “The green room studio”

© POSITIVELY DIRTY MINDED Production * 2013

Режија: Драги НЕДЕЛЧЕВСКИ

Камера: Драги НЕДЕЛЧЕВСКИ
Монтажа: Глигур ЃОРЃЕСКИ
Асистенти: Томе НАУМОВСКИ, Александра НОВЕСКА

Благодарност до:
Милан Михајлов
Дејан Цветаноски
Бранислав Силјаноски
Викторија Ќирковиќ
Милан Миланов - Коса
© Chkrap! * 2013

Иван Блажев, Елена Ѓероска, Драги Неделчевски и Дарко Петровски, еден интересен состав на фотографи - автори од Македонија, ќе изложуваат свои фотографии во Дрезден, Германија, во текот на март и април 2013 година, во GALERIE NEUE OSTEN. Изборот на фотографи(и) го направи Иван Блажев и со оваа изложба на германската јавност и се презентираат некои тенденции во македонската современа фотографија. Ако во овој период се наоѓате во близина на Дрезден, посeтете ја изложбата.© Chkrap! * 2013


Изложба на „Чкрап!“ во Кавадарци

0 commentsЕнтузијазмот и добрата волја на Сашко Илов - Дете од Кавадарци, философ, уметник, едукатор и член на Фото групата „Чкрап!“ од Тетово, се заслужни што кавадарчани имаа прилика да ја видат годишната изложба на Фото групата „Чкрап!“ од Тетово. Изложбата беше отворена на 12.02.2013 година во Центарот за култура во Кавадарци пред голем број љубители на фотографијата. „Чкрап! на кавадарчани им го претстави Драги Неделчевски, а изложбата ја отвори претседавачот на Советот на Општина Кавадарци Илија Тренчев.

Еве неколку фотографии од отворањето на изложбата во Кавадарци.
Повелете!

Фотографии: Зоран Андонов и Александра Новеска
© Chkrap!*2013


За нас

Последни постови

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!