Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapTravel Photographer of the Year

links to this post 0 comments


Интересен конкурс за сите оние што патуваат и фотографираат.
Краен рок за испраќање на вашете портфолија е 09 Септември 2006
За сите информации околу конкурсот чкрапнете тука


American Photo Images of the Year Competition 2006

links to this post 0 commentsЕве еден интересен конкурс за фотографија на годината во организација на American Photo . Рокот е 15 септемви 2006 година, на полноќ! Кликни овде за повеќе информации и образец за учество.
Уште една изложба на фотографии во МАЦ -Тетово.
Овој пат 18 автори ќе изложат 50-ина фотографии.
Повелете!

Блогот на Martin Fuchs е посветен на фотожурнализмот и фотографијата. Покрај извонредните содржини што ги нуди, линковите до други веб страници за фотографијта се вистински “рудник“ за секого што сака да гледа добри фотографии, да се информира, да научи... едноставно да ужива во фотографијата. Инспиративно!


За нас

Последни постови

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!