Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ

links to this post 0 commentsЗоран АНДОНОВ, Самир ЉУМА и Драги НЕДЕЛЧЕВСКИ, фотографи од Фотокино клубот ТЕТОВО ака Chkrap!, на 6 март 2007 година (вторник) ќе изложат свои фотографии во МКЦ - Скопје.
Ова е (веројатно) прв пат на ваков начин тетовските фотографи групно да и се претстават на скопската публика.
Повеќе информации за ова наредниве денови...

© Chkrap!*2007


Welcome to The Photobloggies, the annual photoblog awards

links to this post 0 commentsПо подолга пауза, еве не пак. Во 2007 година Фотокино клубот ТЕТОВО ака Chkrap! како и до сега планира многу активности поврзани со фотографијата (и краткиот филм). За тоа нешто повеќе по неколку денови, а сега копајте, уживајте, откривајте и инспирирајте се од огромниот број квалитетни веб сајтови (блогови) за фотографијата...
Дами и господа! Welcome to The Photobloggies, the annual photoblog awards!

© Chkrap*2003-2007


За нас

Последни постови

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!