Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - Chkrap


Македонскиот центар за фотографија и Make Dox, Ве покануваат на изложбата на фотографии - Современа македонска документарна фотографија. Изложбата ќе биде отворена на 17.06.2011 година, во 20.00 часот, во Куршумли Ан во Скопје...Chkrap! смета дека вреди да се видат фотографиите од првата селекција македонски професионални фоторепортери...

За Make Dox повеќе инфо тука.

© Chkrap! * 2011


За нас

Последни постови

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!