Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - Chkrap


Тука можете да го прочитате интервјуто со Владимир Арсовски, за неговата фотографска приказна, престижната награда за проектот „Amazing Macedonia", Македонија и фотографијата во Македонија. Владимир Арсовски е во врвот на македонската фотографија веќе подолго време. Чест ми беше да го направам ова интервју... (hakfin - plagij.at).

А овде можете да ја погледате галеријата со фотографии...

Браво За Владимир!

© Chkrap! * 2011

Едно од најреномираните списанија за фотографија на Балканот - РЕФОТО од Белград, во бројот за јули-август 2011 година донесува краток приказ за неодамна одржаните Денови на македонската фотографија - 2011 година во Гевгелија и за 49-тата изложбa нa фотографии...

Nice...

"The organizing committee of photo club Kozjak50 is kindly inviting you at the opening ceremony of the 1st International Photo Focus 2011 that will be held on 8th of July 2011 in the gallery of Centar of Culture "Trajko Prokopiev" in Kumanovo.

The opening ceremony will be transmitted live through our web page www.kozjak50.com"


За нас

Последни постови

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!