Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - Chkrap


Фото Сојузот на Република Македонија со задоволство ве кани на отворањето на:
51вите ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА ФОТОГРАФИЈА 2013
во соработка со:
- Дирекцијата за култура и уметност на град Скопје
-Скопско Лето и
-Рефот М

 


Покрај вообичаената поставка на изложбата, ќе можете и да ја погледнете младинската изложба, за автори/авторки до 21 година.
Како пропратен настан на изложбата, сите заинтересирани ќе имаат можност да ги испробаат врвните производи на Никон, во студио лоцирано во самиот простор на галеријата. Станува збор за професионалните ДСЛР апарати и објективи и дополнителна опрема, обезбедени од Рефот М.
 Саатница:
20-21 часот – Никон презентација
21 часот – отворање на Денови на Македонската Фотографија
  
Извор: ФСМ
© Chkrap! * 2013


За нас

Последни постови

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!