Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - Chkrap„МОЈАТА ПРИКАЗНА“ предавање за уметничка фотографија


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...


Битолчани имаа ретка прилика да го следат предавањето од областа на фотографијата на фотографот Драги Неделчевски, кое се одржа на 30.06.2013 год. во Малата сала на Центарот за култура во Битола, а во склоп на фестивалот „Битфест 2013“.
Ретко доживување за сите љубители на фотографијата, инспирација во големи дози и целосно „соголување“ на авторот пред присутните така што всушност ја раскажа својата животна приказна преку фотографијата. 
Повеќе фотографии од настанот тука.

© Chkrap! * 2013 

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “„МОЈАТА ПРИКАЗНА“ предавање за уметничка фотографија”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!