Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - Chkrap51-ви ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА ФОТОГРАФИЈА 2013


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Фото Сојузот на Република Македонија со задоволство ве кани на отворањето на:
51вите ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА ФОТОГРАФИЈА 2013
во соработка со:
- Дирекцијата за култура и уметност на град Скопје
-Скопско Лето и
-Рефот М

 


Покрај вообичаената поставка на изложбата, ќе можете и да ја погледнете младинската изложба, за автори/авторки до 21 година.
Како пропратен настан на изложбата, сите заинтересирани ќе имаат можност да ги испробаат врвните производи на Никон, во студио лоцирано во самиот простор на галеријата. Станува збор за професионалните ДСЛР апарати и објективи и дополнителна опрема, обезбедени од Рефот М.
 Саатница:
20-21 часот – Никон презентација
21 часот – отворање на Денови на Македонската Фотографија
  
Извор: ФСМ
© Chkrap! * 2013

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “51-ви ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА ФОТОГРАФИЈА 2013”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!