Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapMinoltaPhotoWorld.com

links to this post 1 comments


На конкурсот „Луѓе во Лето“ што беше објавен на официјалниот веб сајт на Konica Minolta нашиот член Мирче Новаковски успеа да влезе меѓу десетте најдобри со една негова фотографија.
Коментарот и фотографијата може да ги погледнете тука.

Честитки за успехот!

Овој успех на Мирче треба да преставува мотив повеќе за останатите членови на Фото Кино Клуб Тетово да учествуваат на конкурстите што ги објавува www.minoltaphotoworld.com


За нас

Последни постови

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!