Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapФОТО ФОКУС - Куманово 2010

0 commentsКуманово, 8 јули 2010 година.
Уште една изложба на ,,уметничка“ фотографија во организација на ФКК ,,Козјак 50“ од Куманово.
И обележување 60 години од постоење на клубот...

Беше тоа една солидна изложба на фотографии...
(Овде имав напишано уште неколку редови - мои импресии за изложбата, за квалитетот на фотографиите, за изложбата во целина..., но, по кратко размислување притиснав delete).

Еве неколку фотографии од изложбата и од настанот...


Сашо Каркамишев


Гоце Димитриевски


Доријан Миловановиќ


Благоја Блажевски


Благоја Јанковски


Васе АМАНИТО Петровски од Фотоклуб ЕЛЕМА


Сашо


Благоја


,,Козјак 50“


N/A


N/A


N/A


Гоце и Наташа


Мартин


Благоја


Боби


Фотографиите...


N/A


Селекторот, Душко Јовановски, КМФ-ФСМ


N/A


N/A


N/A & Даниел© D.Nedelchevski * Chkrap! * 2010


На крајот останува само фотографијата...

0 comments... И спомените на минатите заеднички моменти, дружење, подршка, соработка, пријателство.

Фото есејот за тебе и твоето семејство што го планиравме подолго време, за жал, ќе остане само пуста желба...

R.I.P. Ангелче Стевановски, другарче мое.

Драги Неделчевски, јули 2010.

© Chkrap! * 2010


За нас

Последни постови

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!