Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapМОЈАТА ПРИКАЗНА во Битола


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...


ФКК Битола со задоволство Ве поканува на интерактивно, стручно и информативно предавање/работилница од областа на уметничката фотографија, искуства, видици, можности, фотографијата како феномен, прилагодено за почетници и за поискусни.

Предавач: Драги Неделчевски Ф1 ФСМ.

Организатор Фото Кино Клуб Битола, настанот е во рамките на Битфест 2013, покровител Градоначалник на Општина Битола М-р Владимр Талески.

Недела 30-ти јуни, почеток 11.00 ч.
Мала Сала во Центар за Култура - Битола
Влез слободен.

© Chkrap!*2013

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “МОЈАТА ПРИКАЗНА во Битола”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!