Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - Chkrap

Жирито на Деновите на македонската фотографија што ќе се одржат во Штип, реши дека од Фото кино клубот ТЕТОВО од Тетово има место за по некоја фотографија од сите 10 фотографи кои учествуваа на конкурсот. Значи, од Александар Стојановски-Цули, Драги Неделчевски, Зоран Андонов, Наташа Гечовска, Дашмир Адеми, Зоран Бојаџиески, Самир Љума, Илчо Цветаноски, Мирче Новаковски и Драшко Серафимовски - сите фотографи од ФКК ТЕТОВО се примени фотографии, а Самир Љума и Дашмир Адеми добија и награди. Самир освои втора награда за колекција, а Дашмир освои диплома за фотографија. Повеќе информации за ова, види тука.

фотографија © драги неделчевски


ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА ФОТОГРАФИЈА - ШТИП 2005Се што сакате да знаете за деновите на македонската фотографија 2005, кои годинава се одржуваат во Штип (сабота, 15 октомври 2005, навечер во Безистенот, мислам...), има тука.

Еве една фотографија...
©драги неделчевски 2005


За нас

Последни постови

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!