Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - Chkrap10 години „Чкрап!“


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...
Фото групата „Чкрап!“ од Тетово обележува 10 години постоење на фотографската сцена во Тетово и Македонија. Традиционалната изложба на фотографии на членовите на „Чкрап!“ наместо во декември, првпат ќе биде отворена во октомври. Отворањето е закажано за 10 октомври 2013 година во 19.00 часот, во НУ Музеј на тетовскиот крај. Повелете!

Еве и неколку фотографии од подготовките на изложбата...  

©Chkrap!*2013

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “10 години „Чкрап!“”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!