Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapМОЈАТА ПРИКАЗНА во Битола

0 comments
ФКК Битола со задоволство Ве поканува на интерактивно, стручно и информативно предавање/работилница од областа на уметничката фотографија, искуства, видици, можности, фотографијата како феномен, прилагодено за почетници и за поискусни.

Предавач: Драги Неделчевски Ф1 ФСМ.

Организатор Фото Кино Клуб Битола, настанот е во рамките на Битфест 2013, покровител Градоначалник на Општина Битола М-р Владимр Талески.

Недела 30-ти јуни, почеток 11.00 ч.
Мала Сала во Центар за Култура - Битола
Влез слободен.

© Chkrap!*2013


РЕЗУЛТАТИ ОД ЖИРИРАЊЕТО НА ДМФ 2013

0 commentsТука можете да ги погледнете резултатите од жирирањето на Деновите на Македонската Фотографија 2013, одржано на 19.06.2013, во просториите на Кинотеката на Македонија. Ги поздравуваме сите кои зедоа учество и им честитаме на наградените.


Членовите на Фото групата „Чкрап!“ од Тетово, ги добија следните награди: Драги Неделчевски доби прва награда за колекција на фотографии, Зоран Амдонов доби диплома за колекција на фотографии, а Александра Новеска доби диплома за фотографија во младинска конкуренција.

Резултатите се преземени од www.fotosojuz.mk
Фотографии © Драги Неделчевски*2013, освен каде што е наведен друг автор.

© Chkrap!*2013


РАБОТИЛНИЦА ЗА СЦЕНСКА ФОТОГРАФИЈА

0 comments


Влатко Стефановски, ЛЕБ и СОЛ, 1979, © Dragi Nedelchevski

ФОТО СОЈУЗ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
Во соработка со Скопско лето, во склоп на
ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА ФОТОГРАФИЈА 2013
објавува
РАБОТИЛНИЦА ЗА СЦЕНСКА ФОТОГРАФИЈА

УСЛОВИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА РАБОТИЛНИЦАТА… тука.

© Chkrap!*2013Продолжен рокот за прием на фотографии на ДМФ 2013 година до 17 јуни.Повеќе види тука.

© Chkrap! * 2013


За нас

Последни постови

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!