Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapИНФОРМАЦИЈА ЗА НАГРАДЕН ФОТО КОНКУРС

2 comments

Почитувани,

Здружението на Фоторепортери на Македонија и Македоснкиот Институт за Медиуми распишуваат награден конкурс за избор на фотографии кои ќе бидат изложени на крајот на годината. Конкурсот е награден и ги содржи следните категории:
1. Портрет
2. Пејзаж
3. Акт
4. Мртва природа
5. Животни
6. Архитектура
7. Спорт
8. Дигитална фотографија

На задната страна од фотографијата треба да стои: Наслов на фотографијата (име), Име и Презиме на Авторот, и техничките детали за фотографијата.
Рокот за доставување е 21 Ноември 2005.
Форматот треба да е 30х40см или изведен формат до 30х40см.
Фотографиите во затворен коверт со полно Име и Презиме на авторот, треба да се достават во просториите на Македонскиот Институт за Медиуми или да се испратат по пошта на адреса:

Андон Давчев
за ФОТО КОНКУРС
Порта Буњаковец А2/1
1000 Скопје


INFORMACIJA: DENOVI NA MAKEDONSKATA FOTOGRAFIJA

1 comments

Kraen rok za predavanje na fotografiite e 01.10.2005 do 08.00 casot vo prostoriite na Narodna Tehnika vo Skopje.
Ziriranjeto ke se odrzi istiot den. Pretsedatel na zirito ke bide Aco Kondev.

Pozdrav do site clenovi na Foto Kino Klub "Tetovo",

Samir
Direktno od Damascus/Syria
(se gledame za edna nedela)


За нас

Последни постови

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!