Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapAccount

1 comments

Нов акаунт за сајтот на Konica-Minolta и сите оние кои што сакаат да се регистрираат и да ја погледаат сторијата за Давор Спасоски - фотограф на месецот!

username: dspasoski@gmail.com
password: fkktetovo


Давор на Konica - Minolta!

0 comments


За оние кои не сакаат да се регистрираат на сајтот на Konica - Minolta, а сакаат да видат со кои фотографии Давор е прогласен за фотограф на месецот - клик на фотографијата!
Давор Спасоски е избран за фотограф на месецот на конкурсот на Konica - Minolta.
Голем успех за Давор и за Фото кино клубот ТЕТОВО од Тетово. Му честитаме!
Повеќе информации тука.


За нас

Последни постови

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!