Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapФОТОГРАФИИ 2005

links to this post 1 comments


ФОТОГРАФИИ 2005 - каталог, надвор

links to this post 0 comments

Design©Драги Неделчевски*2005Самир Љума и Давор Спасоски се најуспешните фотографи од Фото кино клуб ТЕТОВО во годинава што изминува. Со нивното учество на домашни изложби и конкурси во странство, освоените награди и признанија (Самир - Денови на македонската фотографија - Штип 2005, Куманово 2005, Бања Лука...), Давор (Konica Minolta 2005, Здружение на фоторепортери и МИМ 2005...), му олеснија на дизајнерот на каталогот. Репродукциите од нивните фотографии во каталогот е само мало признание за нивниот труд...


Информација: Награда од фотоконкурс

links to this post 1 comments


На конкурсот во организација на Здружението на Фоторепортери и Македонскиот институт за медиуми, Давор Спасоски се стекна со диплома за фотографија во категоријата на портрети. Портретот со наслов „Гифидан“ беше награден во конкуренција од 300 пристигнати фотографии.Миодраг Николиќ - Панта е почесен член на Фото кино клубот ТЕТОВО. Тој е ветеран меѓу тетовските фотографи и со својот PENTAX ја овековечи (меѓу другото) и Шар Планина. Неговото учество на ФОТОГРАФИИ 2005 нека биде уште еден мотив повеќе за младите фотографи од Тетово кои од ден на ден се се поуспешни... Панта, Ти благодариме.


links to this post 1 comments

Ф О Т О Г Р А Ф И И 2005


13 декември 2005
20 часот
Мултимедиа Арт Центар - Тетово
(ЛОЈА)


За нас

Последни постови

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!