Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapChkrap! на Кајмакот!

0 comments


Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.

И, ете го и Chkrap! на Кајмакот!
Агилниот Самир Љума од Фотокино кубот ТЕТОВО - Chkrap!, ќе изложува во Полска!
По се изгледа дека во тоа време таму ќе настапи и Влатко Стефановски Трио.
Убаво друштво, квалитетни уметници. Така се претставува Македонија во светот!
Браво!


За нас

Последни постови

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!