Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapCreative Exchange - Foto konkurs


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...CX ФотографијаЧетвртиот Creative Exchange настан е на тема фотографија. Се потрудивме да најдеме говорници со различни сензибилитети кои на свој начин ќе ни ја претстават нивната авантура со фотографијата. Исто така програмата ја збогативме со уште неколку нови активности кои може да ги видите во агендата подолу.

Локација: Кинотека на Македонија
Датум: 25.11.2012Фото конкурс

Испратете свои фотографии (максимум 5) и бидете дел од Creative Exchange хуманитарната изложба на фотографии. Фотографиите на изложбата ќе може да се купат и сите собрани средства се донираат на специјалното училиште „Златан Сремец“ и обезбедување на ликовна опрема.

Изборот на фотографии ќе биде направен во соработка со уредничкиот тим на познатитот сајт за фотографија 500px. Вкупниот број на одбрани фотографии ќе биде од дваесет до триесет.

Одбраните автори ќе добијат шестмесечно 500px Awesome членство.

Повеќе за конкурсот и правилата за учество, тука.


© Chkrap! * 2012

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Creative Exchange - Foto konkurs”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!