Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapПрва клубска изложба на ФКК БИТОЛА


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Почитувани,

Со задоволство Ви ја претставуваме и Ве покануваме на нашата прва клубска изложба на Фото Кино Клуб Битола, кој е регистриран во почетокот на 2012 година и произлезе од долгогодишната желба на неговите членови за организирано делување на полето на фотографијата, кои години наназад работеа како самостојно така и заеднички во мали неформални групи. Денес Фото Кино Клуб Битола брои триесет членови фотографи аматери и професионални фотографи од кои повеќето со солидно излагачко искуство на групни и самостојни изложби. ФКК Битола преку своите членови е присутен на сите значајни државни и меѓународни изложби, конкурси и фестивали, а со оваа групна клубска изложба на слободна тема за прв пат се претставува пред битолската публика.

Свеченото отворање е закажано во 20.00 часот на 20-ти август (понеделник), во фоајето на Центарот за култура во Битола.

Повелете!

Ете, тоа е званичната покана за изложбата. Незванично да Ви кажам дека јас ќе одам на изложбата во Битола. Повеќето членови на клубот и лично ги познавам, а колку можам ја следам и нивната работа. Се работи за „расни“ фотографи. Вреди да се види!

Еве како беше во Битола!© Chkrap! * 2012

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Прва клубска изложба на ФКК БИТОЛА”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!