Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapНаскоро... ФОТОГРАФИИ 2012


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

До најдобрите фотографи од Чкрап!

Самостојна изложба на фотографии е кога еден фотограф (а може и двајца, но не повеќе од тројца), изложува свои фотографии.

Годишната изложба на Чкрап! секогаш била ГРУПНА изложба. И тоа било настан во Тетово.

Не гледам причина тоа да биде поинаку годинава. На 15 фотографи од Чкрап! им испратив меил со барање за средба, која што предлагам да ја имаме во ВТОРНИК (неработен ден), на 23.10.2012 година, во 13.00 часот, во некое кафуле ( а може и во АРМ).

Ако таму дојдат повеќе од тројца фотографи, изложбата ќе биде ГРУПНА, а ако дојдат до тројца, тогаш Чкрап! годинава ќе има САМОСТОЈНА изложба!

јас, Драги Неделчвески (а со мене сигурно уште двајца!) Ве чекаме во вторник во Медисон во 13.00 ч.(а каде ќе седнеме, ќе се договориме)

Да се видиме, да се договориме, да поделиме задачи, да направиме една квалитетна фото дешавка во ова усрано место

што сеуште се вика Тетово.

Поздрав од Д.

Фидбек од Вас (можете - не можете, сакате - не сакате и сл.) би било убаво да доставите на fkktetovo@gmail.com

© Chkrap! * 2012

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Наскоро... ФОТОГРАФИИ 2012”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!