Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapCountdown - PHOTOMEDIA 2012


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...
"Island" © D.Nedelchevski*2012

Драги пријатели, фотографи. Како што многумина од вас знаат, Фотомедиа не е само уште една изложба. Фотомедиа низ годините растеше за да се етаблира во познато име меѓу цунамито на дигитални натпревари, како една од ретките изложби каде се праќаат принтови. Изложба каде што се цени авторството а жирито комуницира во живо. Затоа на Фотомедиа пристигнуваат некои од најдобрите дела за дадениот период, од сите делови на светот. Каталогот на Фотомедиа е оценет од ФИАП со високи пет ѕвезди, сместувајќи ја Фотомедиа помеѓу само петнаесетина такви во светот.

Пропозици тука.

Извор: Фото сојуз на Македонија.

P.S. Фотографијава од најава нека не Ве излаже. Мала анализа на каталозите од Фотомедиа ќе Ви покаже дека апстракциите, па уште во боја, најчесто не врват кај жирито. Црно-бели фотографии, човек, простор, црвен филтер, тешко небо и Вашата фотографија има шанси да биде примена на Фотомедиа... (ха, ха, мала шега).

Добро светло Ви посакува,
© Chkrap! * 2012

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Countdown - PHOTOMEDIA 2012”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!