Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapФОТОМЕДИА 2012 - жирирање


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...На 10 ноември 2012 во МСУ се одржа жирирањето за ФОТОМЕДИА 2012.
Жирито во состав: Боро Рудиќ, Давид Брусњак и Драгослав Мирковиќ од пристигнатите 722 за изложбата одбраа 192. За резултатите од жирирањето види тука.

Еве мал фото репорт.

Сакате уште? Еве!

Изложбата на фотографии - ФОТОМЕДИА 2012 ќе биде отворена на 8 декември 2012 година во 20.00 часот во галеријата во Мала Станица во Скопје. Повелете!

© Chkrap! * 2012

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “ФОТОМЕДИА 2012 - жирирање”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!