Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapSanja Buterin - Street Stories


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...Фотографии „Улични приказни“ на Сања Бутерин во Мала станица

Серијата “Street Stories” или “Улични Приказни” представува плод на неколку годишно фотографско творештво на авторката, која преку окуларот на нејзиниот објектив замрзнува специфични моменти од човековото секојдневие. Градовите и луѓето ѝ представуваат најголем предизвик и вечна инспирација. Затоа непрестано патувајќи истражува и ненаметливо со својата камера забележува човек во простор на кој таа го доживува околу себе.Преку графизам на светло и сенка со голем контраст ја потенцира тематиката, и на фотографиите истовремено им дава една безвременска димензија.

Повеќе фотографии тука

© Chkrap! * 2012

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Sanja Buterin - Street Stories”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!