Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapПороен дожд од фотографии на почетокот на јули месец 2012 година...


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Изложбата на фотографии „ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА ФОТОГРАФИЈА 2012“ годинава ќе биде дел од понудата и на Скопско лето 2012.
Отворање на изложбата е на 3 јули 2012 година, во 20.30 часот, во галеријата во Мала Станица.

Годинашниве ДЕНОВИ... ќе бидат збогатени со уште три изложби на фотографии.

На 2 јули 2012 година во 20.30 часот во Чифте Амам ќе биде отворена изложбата на фотографии 9F (девет женски автори, меѓу кои и Мимоза Велиу, член на Фото групата „Чкрап!“ од Тетово), како дел од Скопско лето 2012.

На 3 јули 2012 година, покрај изложбата „Денови на македонската фотографија“, како пратечка манифестација ќе биде прикажана мала ретроспектива на нашиот фоотографски доајен, неодамна починатиот Благој Дрнков, во организација на Фото сојузот на Македонија..

На 5 јули 2012 година, со почеток во 20.30 часот, во Мала Станица ќе биде отворена самостојната изложба на Сања Бутерин, род. Николиќ, исто така како дел од

Скопско лето 2012.

Повелете!

© Chkrap!*2012

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Пороен дожд од фотографии на почетокот на јули месец 2012 година...”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!