Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapПодај рака, подај нокт


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

“Драги Неделчевски, роден таму и таму, учел тоа…. Тетоец…. фотограф… еден откачен и драг лик, кој секогаш воајерски се шуња и како да го бара својот кадар каде и да оди. Насмеан, срдечен, луциден, полн со енергија.” – така напишаа plagijat пред извесно време за денешниот Наш гостин во рубриката или категоријата македонски фотографи. Мене ми е познат од facebook, неговата приказна допира до секој еден кој поразговарал повеќе од 5 минути со него. Денешната фотографија има наслов ИГРА, додирнува многу теми, носи некоја интима полна со емоции, секакви, впрочем рацете испомешани меѓусебно тежнеат за еден дијалог, ваков се надевам ќе ви понудиме Вам. Повеќе...

Автор: Митко Гогов - aka kihuPotru [1983] e концептуален уметник, поет и младински/ граѓански активист. Блогер, отворен за соработка. #culture #art #media

© Chkrap!*2012

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Подај рака, подај нокт”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!