Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapНа крајот останува само фотографијата...


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

... И спомените на минатите заеднички моменти, дружење, подршка, соработка, пријателство.

Фото есејот за тебе и твоето семејство што го планиравме подолго време, за жал, ќе остане само пуста желба...

R.I.P. Ангелче Стевановски, другарче мое.

Драги Неделчевски, јули 2010.

© Chkrap! * 2010

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “На крајот останува само фотографијата...”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!