Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapКлупска изложба на Фотоклуб ЕЛЕМА


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Ве покануваме на годишната клупска изложба на фотографии на Фото клуб „Елема“ од Скопје, која ќе се отвори во среда, 16. јуни 2010, во Културно информативниот центар, со почеток во 20:00 ч. На изложбата ќе бидат претставени 40-тина фотографии од 13 автори членови на клубот. Фотографиите се тематски разновидни и со различни формати, а претставуваат пресек на творештвото на членовите на Фото клуб „Елема“ од изминатата и оваа година.

Претседател на ФК ЕЛЕМА
Дарко Петровски

*****

За жал, не бев во можност да присуствувам на отворањето на изложбата, но сметам дека треба да се обележи овој значаен настан за фотографијата во Македонија. Се надевам дека изложбата ќе биде отворена барем десетина дена.
Драги Неделчевски.

Честитки од ,,Чкрап!“

© Chkrap! *2010

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Клупска изложба на Фотоклуб ЕЛЕМА”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!