Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - Chkraphttp://www.chkrap.mk


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Интернет страницата на Фотокино клубот Чкрап! повторно е активна, сега со нов домен, www.chkrap.mk

Се надеваме дека многу брзо ќе се врати стариот сјај на нашата интернет презентација, затоа што членовите на Чкрап! имаат што да му покажат на фотографскиот свет!

© Chkrap! * 2010

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “http://www.chkrap.mk”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!