Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapИзложба на фотографии ,,Урбан Пејсаж“ - 2010


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...
© Zoran Andonov * 2010

На 1 јуни 2010 година во 20.00 часот во Кинотека на Македонија беше отворена изложбата за најдобра фотографија од конкурсот за фотографија на тема „Урбан Пејзаж“. Воведен збор имаше г-дин Валентино Димитровски, претседател на македонскиот центар за фотографија, историчар на уметноста и ликовен критичар, а изложбата ја отвори градоначалникот на Општина Карпош.

Првата награда ја освои Јане Љоровски од Скопје.
Зоран Андонов од ,,Чкрап!“ ја освои третата награда. Му честитаме на овој успех.Убав фотографски настан!

© Chkrap! * 2010

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Изложба на фотографии ,,Урбан Пејсаж“ - 2010”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!