Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapФотографии во Куманово... Филмови во Кавадарци...


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...Во месец мај ќе имаме убав фотокино викенд.

На 13 мај 2010 година во Куманово, во Центарот за култура “Трајко Прокопиев“ ќе биде отворена клубската изложба на фотографии “Мајски салон“ во организација на Фотокино клубот КОЗЈАК 50 од Куманово, а веќе на 14 мај 2010 година во Кавадарци ќе е одржи 39-от Државен фестивал на непрофесионалниот филм, во организација ма Кино сојуз на Македонија, Народна техника на Македонија, Народна техника на Кавадарци и Домот на културата “Иван Мазов - Климе“.

Повелете, и уживајте!

© Chkrap! * 2010

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Фотографии во Куманово... Филмови во Кавадарци...”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!