Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapФОТОГРАФИИ 2009 - а таму...


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...Еве еден краток фото рапорт од ФОТОГРАФИИ 2009...Пред отворањето на изложбта, фотографите од “Чкрап!“ со фотографија долга 2,5 метри (фото - Игор Ѓорѓевски), и маски на лицето, го изразија својот протест против немилосрдното труење на граѓаните на Тетово од чадот и неподносливата смрдеа што се шири од дивата депонија на железничката станица... на само 50-на метри од првите куќи од градот.13 фотографи од клубот се претставија со вкупно 43 фотографии. Тоа беа најуспешните фотографии од годишнава продукција кои освоија многу награди на конкурсите во Македонија и надвор од неа.

“Чкрап!“ има своја публика која и овојпат дојде во голем број да ги види нашите "The Best of..." фотографии.

На ЦБЦ ЛОЈА и на публиката им благодариме за подршката.
Секако и на нашите драги колеги од “ЕЛЕМА“, Фото групата “Пиколомини“ од Скопје и
“Козјак 50“ од Куманово кои го увеличаа овој празник на фотографијата...

ОК. Сега еве неколку фотографии од изложбата.


Александар Стојановски - Цули


Борче Сиљјаноски


Давор Спасоски


Дарко Наумоски


Драги Неделчевски


Елена Трпчевска


Мирче Новаковски


Ѓорѓи Ристоски


Игор Ѓорѓевски


Гоце Димитриевски


Андреа Ѓорѓески


Самир Љума


Зоран Андонов

Еве го и прилогот од ТВ Менада од Тетово за изложбата...
© Chkrap! * 2009

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “ФОТОГРАФИИ 2009 - а таму...”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!