Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapФОТОГРАФИИ 2009 - годишна изложба на “Чкрап!“


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

На 15-ти декември 2009 година (вторник), во 18.30 часот, во Центарот за балканска соработка ЛОЈА од Тетово, ќе биде отворена традиционалната годишна изложба на фотографии на членовите на Фотокино клубот “Чкрап!“ од Тетово. На оваа, шеста по ред изложба, ќе се претстават 13 фотографи од “Чкрап!“ со околу 60-ина фотографии.

Ги покануваме сите вљубеници во фотографијата да дојдат на нашата изложба, да уживаат во фотографиите, да се сретнат со своите колеги и пријатели и да заминат побогати со уште едно прекрасно визуелно искуство...Повелете, Ве чекаме!© Chkrap! * 2009

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “ФОТОГРАФИИ 2009 - годишна изложба на “Чкрап!“”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!