Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapМое ТЕТОВО низ фотографии - од изложбата


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...
“Перо Аврамовски“
© Александар Стојановски - Цули 2009

Еве краток фото репорт како беше на изложбата на фотографии - Мое ТЕТОВО низ фотографии.

Изложбата беше отворена на 19 ноември 2009 година во Музејот на тетовскиот крај, токму кога се навршија 65 години од ослободувањето на Тетово ( и на Македонија!) од фашистичкиот окупатор.

Драги Неделчевски, Зоран Андонов, Давор Спасоски, Ѓорѓи Ристоски, Мирче Новаковски и Александар Стојановски - Цули, ако не друго, барем ги поттикнаа тетовчани повеќе да го гледаат својот град со ширум отворени очи...

Им благодариме на сите што не поддржаа во реализацијата на оваа изложба.

© 2009 * Драги Неделчевски * Chkrap!

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Мое ТЕТОВО низ фотографии - од изложбата”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!