Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapЈан Саудек во Македонија!


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...


Изложба што не смеете да ја пропуштите. Делата на познатиот Чешки арт фотограф Јан Саудек ќе бидат изложени во музејот на современа уметност во Скопје.
Саудек е познат по рачно боените фотографии кои често изобилуваат со голи или полуголи субјекти со што постигнува сликарска и сонлива атмосвера но и по сцените со масивен број на денудирани субјекти, вообичаено вработените во една компанија.
Од она што го видов на билбордите во Скопје, ќе имама загарантирано визуелно задоволство.

Отварањето на изложбата е во вторник, 2 септември 2008 во 20 часот.

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Јан Саудек во Македонија!”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!