Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapДавор СПАСОСКИ: Бојата во дигиталната фотографија


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Maria Thereza Alves
„What is the color of a German rose“, 2005.


Samir: маил за контакт да ставам
кој ?

Dragi: samo web www.chkrap.blogspot.com
jas ce sttavam pojasnuvanje - novosti po polovina cas

Samir: koj afotka da ja stavam ?
daj logoto od Chkraop da go stavam
mozes da mi go pratis

You cannot send files because Samir Ljuma is using chat in Gmail or is using another chat program.
Samir: odma

Dragi: najdi nesto za upravuvanje so boja (color management) na google i stavi za ilustracija

Sent at 7:19 PM on Wednesday
Samir: Ако се прашувате често „Зошто фотографиите кога ги печатам не се толку убави како на монитор?„ тогаш дефинитивно треба да ја посетите работилницата во организација на Фото Клуб Чкрап!

Dragi: i posle datum, cas i mesto... moze i predavac. teorija i mnogu praksa!
detalni ikonkretni upatstva...

Sent at 7:34 PM on Wednesday
Samir: dovolno e ova

Dragi: da

Samir: ima datum i vreme i lokacija

Sent at 7:38 PM on Wednesday
Samir: i veke 150 ludje pokaneti
odnosno informirani
pARDON 119

Dragi: well done! (uf, dobro napraveno!)
a ti, ne si tuka?

Samir: NWE
NE SUM
ZA ZAL
Ај вил би ин белгрејд он д адр воршоп
Сејлс енд маркетинг ин д радио
сејлс техникс


Ако уште не Ви е јасно за што станува збор...
Во недела, на 3 август 2008 година, со почеток во 11.00 часот, во (разладените) простории на ЛОЈА (таму каде што ги одржуваме нашите изложби на фотографии), Давор Спасоски - фотограф и инженер, специјално за Вас ќе направи една работилница (workshop) за управување со бојата во дигиталната фотографија (или така некако).

Многу практично и корисно.
Повелете.

Влез слободен, а ако си понесете и “стикче“ ќе може да ја снимите презентацијата изработена во “моќна точка“ (power point).

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Давор СПАСОСКИ: Бојата во дигиталната фотографија”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!