Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapЧкрап! на PHOTOMEDIA 2008


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Само една недела останува до последниот рок за доставување фотографии за најпрестижната фотографска манифестација во Македонија - ФОТОМЕДИА.

Ги потсетуваме фотографите од Чкрап! дека е крајно време да ги направиме фотографиите (оние што тоа сеуште не го сториле). Предлагаме тоа да го направиме заедно од повеќе причини (финансиски, врамнотежен квалитет и сл.)
Лица за контакт - Драги и Давор. Ако имате некој предлог - добродојден е.

Но, секако до среда навечер бо требало да сме готови со фотографиите во електронска форма како би можеле во наредните два дена да ги испечатиме...

Извлечете го најдоброто од Вашите фото камери и да му ги покажеме на светот нашите “Чкрап! фотографии“.

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Чкрап! на PHOTOMEDIA 2008”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!