Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapTRASH made by ASM!


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Денеска се снимаше првото издание на АСМ. Но, поради технички проблеми ќе има малку закаснување на аплоадот пошто YouTube срањето многу заебава па сеа да видимо Google Video. Се планираше од кај 00ч. да може да се гледа, но ете не испадна како што беше планирано...
Иначе денеска беше почетокот и запознавањето со членовите и неколку интересни клипчиња на јадење гомна, смеење, грицкање семки и неколку интервјуа, доста интересни интервјуа. Се надеваме дека ќе уживате во нашето прво издание кога ќе го изгледате.
Исто така може некој да забележа грешки на блогов, да фали некоја слика или нешто слично. Тоа не е наша кривица, али ќе покушам да ја средим. Во блиска иднина ќе има и обичен веб сајт, дали на пицзо или некоја друга бесплатна страна, битно ќе има.

Поздрав од тимот на АСМ!


Ова е еден од најновите постови на блогот на АСМ.
Кои се АСМ?Случајно ги запознав вчера. Млади момци од Тетово кои повеќе несвесно отколку свесно, подобро од било која социолошка студија го отсликуваат времево денешно во Тетово, Македонија, во 2008 година, нивниот поглед на светот. Преку визурата на овој mix од адолесценти, хеви металци и момчиња од соседството со помош на "videoto" (и понекоја фотографија), рендгенски точно е отсликан нивниот (нашиот?) свет...Чист TRASH! Што “попрљаво“ - тоа подобро!, е нивната девиза. Тоа што некритички (и доста лошо ги копираат К-15) е уште еден плус (доказ) за целото “с**ње“ како што би рекле тие...

Најмногу ме радува сознанието дека има (млади) луѓе кои се, (или барем се трудат) да бидат креативни. И затоа ги поддржувам 100%!

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “TRASH made by ASM!”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!