Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapУспешен Workshop - Colour Management


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...
фотографија © д.спасоски

Пред 20-ина присутни, работилница за колор менаџмент во организација на Фотоклубот Чкрап! одржа Давор Спасоски на 3 август 2008 година во Центарот Лоја во Тетово.
Предавањата беа преполни со корисни детали и информации како и практични упатства како фотографот може да влијае на конечниот изглед на своите фотографии без разлика да ли ги печати дома на инкџет или кај Драго во минилаб (тие што го преферираат Скопје - во Метеор).
Информативно, корисно, интересно.
Му благодариме на Давор и посакуваме барем уште еднаш да се повтори работилницава пред поголем број фотографи на есен.
Еве како сето тоа изгледаше...

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Успешен Workshop - Colour Management”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!