Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapМиодраг Николиќ - Панта


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...Миодраг Николиќ - Панта е почесен член на Фото кино клубот ТЕТОВО. Тој е ветеран меѓу тетовските фотографи и со својот PENTAX ја овековечи (меѓу другото) и Шар Планина. Неговото учество на ФОТОГРАФИИ 2005 нека биде уште еден мотив повеќе за младите фотографи од Тетово кои од ден на ден се се поуспешни... Панта, Ти благодариме.

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Миодраг Николиќ - Панта”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!