Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapИнформација: Награда од фотоконкурс


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...
На конкурсот во организација на Здружението на Фоторепортери и Македонскиот институт за медиуми, Давор Спасоски се стекна со диплома за фотографија во категоријата на портрети. Портретот со наслов „Гифидан“ беше награден во конкуренција од 300 пристигнати фотографии.

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


1 Responses to “Информација: Награда од фотоконкурс”

  1. Blogger recycled reality 

    Со оваа награда само се потврдува уверението кај сите нас во Фото кино клуб Тетово дека Давор е вистински мајстор за портрети. Една од најтешките дисциплини во фотографијата во Давор доби свој мајстор. Навидум скаменети во еоните на времето, а полни со тензија и живот, а сетотоа снимено ниту дел од секунда порано или подоцна... Давор го слави животот, а ние наместо сожалување кон луѓето пред неговиот објектив - чувствуваме само восхит. Ворхол е среќен. И Давор и неговите пријатели преку неговата фотографија нека уживаат во своите минути слава.
    Драги Неделчевски, декември 2005 Тетово

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!