Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapДенови на Македонската Фотографија #51


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...Почитувани,

Ве известуваме дека рокот за прием на фотографии за Денови на Македонската Фотографија е поместен.
Краен рок за прием на фотографии е понеделник, 17ти Јуни 2013 година.
Жирирањето ќе се одржи на 19ти Јуни, во просториите на Кинотека на Македонија, со почеток во 17.00 часот.
Останатите услови се исти. ВЕ молиме да ја проследите оваа информација до сите заинтересирани и,
Ги очекуваме вашите фотографии !!!Фото сојузот на Република Македонија со задоволство ги објавува пеесет и првите Денови на Македонската Фотографија.
Се повикуваат сите автори и авторки, жители на нашата земја да ги испратат своите дела на оваа манифестација од суштинска важност за сите нас.
Особено сакаме да ги охрабриме младите автори и авторки да ги испратат своите дела во младинската секција.Пропозиции и пријава за учество, тука.

© Chkrap!*2013

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Денови на Македонската Фотографија #51”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!