Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapФотографии - Роберт Јанкулоски


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

За оние што не беа на отворањето на изложбата на фотографии “Заеднички светилишта“, еве неколку фотографии...За проектот зборуваа Валентино Тодоровски, Елизабета Конеска и Роберт Јанкулоски, а изложбата ја отвори амбасадорката на Кралството Холандија во Република Македонија - Г-ѓа Симоне Филипини.

© 2009 * Д.Неделчевски * Чкрап!

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Фотографии - Роберт Јанкулоски”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!