Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapНема зима за фотографите


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Иако е познато дека за добра фотографија можеби најдобро светло е она кое го носат лошите временски прилики (магла, снег, ноќ...), сепак многумина од нас, фотографите, во овој период (празнично опуштање во топлите домови), ќе го искористат за средување на архивите, за обработка на тоните RAW фајлови кои заостанале од минатата година, за планирање на снимања за 2009 година...

Ми се чини добра идеата, деновиве да се искористи и дa се “копне“ малку по интернетов и да се пронајдат фотографските бисери, сајтовите за фотографија кои навистина претставуваат врв (за разлика од квазифотографските сајтови и портали кои вријат од неквалитет и медиокритетство, а ги има на тони).
Значи, бараме квалитетни фотографии, интересни статии и можност за инспирација на подзаспаната фотографска популација...

Фотографијата може да се ужива на безброј начини.
За денес Ви препорачувам еден линк за уживање, инспирација и учење.

© Chkrap!*2009

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Нема зима за фотографите”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!