Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapСреќна Нова 2009 година!


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

“Чкрап!“ на своите членови, на сите пријатели на фотографијата и на сите свои соработници, им ја честита Новата 2009 година и им посакува здравје, среќа и (еве едно општо место!) добро светло! (Иако најдобрите фотографии се снимени на лошо светло, ха, ха!)

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Среќна Нова 2009 година!”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!